logo header le sa lon schoonheidssalon breda

Over lon & le sa lon

Jou laten stralen

schoonheidsspecialiste

Na heel wat jaren in het bedrijfsleven te hebben gewerkt als managementassistente heb ik het roer helemaal omgegooid. Ik heb me om laten scholen naar schoonheidsspecialiste. Mijn ouders hebben altijd een drogisterij gehad. De interesse in schoonheidsverzorging en make-up was dan ook al op jonge leeftijd gewekt.

Ook  heb ik een visagie- en een grime opleiding gevolgd. Mijn missie is om jou te laten stralen. Door te werken aan een gezonde en sterke huid zie jij in de spiegel de beste versie van je zelf. Dit doe ik in mijn mooie schoonheidssalon met een weids uitzicht over de weilanden van Effen (Breda). 

Hier geef ik effectieve luxe huidverbeterende en huidverjongende gezichtsbehandelingen met persoonlijke aandacht en deskundig advies, gecombineerd met totale ontspanning.

In mijn schoonheidssalon werk met het innovatieve, clean skincare merk, Craith Lab met drie unieke, essentiële lijnen. Resultaatgericht, en gebaseerd op de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen in probiotica, epigenetica en celregeneratie. Hiermee werk ik aan de huidgezondheid door de oorzaak van huidproblemen aan te pakken, deze daarna te beschermen, waarna de huid kan verjongen. Ook zeer geschikt voor mannen die er fris, verzorgd en gezond uit willen zien!

Naast schoonheidsspecialiste, ben ik dus ook visagiste/make-upartist en kan ik behandelingen in de schoonheidssalon afsluiten met een mooie make-up of kun je bij me terecht voor gelegenheidsmake-up of zelfs extreme make-up.

Ik ben mezelf constant aan het ontwikkelen en zal dit ook blijven doen door er meerdere specialisaties bij te gaan doen, zoals bindweefselmassage, wimper- en wenkbrauwstyling en doorlopende scholingen ter verdieping van de huid.

Wat kun je van mij verwachten? Persoonlijk contact. Bij mij ben je geen nummer, maar kijk ik naar jou, jij die binnen komt. Ik wil dat jij je op je gemak voelt. We beginnen daarom ook eerst met een kopje koffie of thee en bespreken jouw persoonlijke wensen, waarna we samen een plan opstellen. Tijdens de schoonheidsbehandeling vind ik het belangrijk dat je lekker tot rust komt, geniet en dat je met een natural glow naar buiten loopt.

Zie ik je snel in schoonheidssalon Le Sa Lon?

Chat openen
Hoe kan ik je helpen?