logo header le sa lon schoonheidssalon breda

gezichtsbehandeling

Gold line

gold line gezichtsbehandeling

De Gold Line is de derde lijn die Craith Lab ontwikkelde. Gezichtsbehandelingen voor de veeleisende vrouw, die haar huid op de best mogelijke manier wil verzorgen. Zij vindt hier een overzichtelijk gamma met zeer hoogwaardige ingrediënten. Deze lijn zet vol in op celcommunicatie, epigenetica en verjonging. De Gold Line producten bevatten de EpiTECH-Formule®. Unieke peptiden met een intelligente werking die de huid beschermen, verjongen en een optimaal uiterlijk geven. Craith Lab® brengt de rijpere huid op natuurlijke wijze naar het hoogst haalbare niveau – een stralende huid, ongeacht leeftijd.

Golden Glow Facial (sensitive of essential)
Protect & Shine

Een direct revitaliserende gezichtsbehandeling die de huid energie geeft. Deze stimulerende behandeling regenereert de huid door de toevoer van actieve ingrediënten, het speciale Desamido Collageen en Hyaluronzuren waardoor de huid intens gehydrateerd, steviger en stralender wordt.

Huidtype: normale of gevoelige huid, gedehydrateerde huid

Effect: Regenereert (verjongt), hydrateert en beschermt (UV-A en UV-B en infrarood licht)

60 min | € 130,-

Golden Collagen Lift Facial (sensitive of essential)
Collagen Boost

Deze zeer effectieve anti-agingbehandeling, die hydraterende collagenen combineert met liftende massagetechnieken, helpt om de stevigheid van de kin, wangen en wenkbrauwen te verbeteren. Het is ontworpen om de huid te versterken en te regenereren, met de nadruk op gebieden die met het ouder worden de neiging hebben elasticiteit te verliezen. Lifting en verstevigende massage gecombineerd met een collageenversterkende behandeling zorgen voor een strakkere kaaklijn, wangen en wenkbrauwen.

Huidtype: gevoelige, rijpere en/of verslapte huid

Effect: Hydrateert, beschermt en verstevigt

60 min | € 135,-

Golden Cell Tech Facial
Referming& Protecting

Deze verjongende gezichtsbehandeling is speciaal ontworpen om het vocht- en zuurstofgehalte van de huid te herstellen en bevat geavanceerde antiverouderingsproducten en speciale behandelingstechnieken. Deze zeer doeltreffende combinatie helpt de huid te herstellen, de textuur te verfijnen, de teint te verbeteren en de actieve celregeneratie te bevorderen.

Huidtype: Gevoelige, rijpere en/of verslapte huid

Effect: hydrateert, verstevigt en beschermt

75 min / € 155,-

Dit prachtige resultaat is behaald met de Bionetic Bullet Facial behandeling in combinatie met 10 dagen thuisgebruik Bionetic serum en creme. (de credits voor de behandeling gaan uit naar mijn collega Natascha die met haar salon in Roermond is gevestigd)

Bionetic Bullet Facial
Vegan Collagen Treatment

Deze zeer geavanceerde anti-verouderingsbehandeling, met het gepatenteerde Craith Lab Complex® en unieke veganistische collageencomplex, is ontworpen om uitzonderlijke resultaten te behalen. De huid wordt voorbereid met een poriën diepe reiniging en een peeling voordat de revolutionaire behandelingsmaskers worden aangebracht om de gezondheid van de huid te verbeteren. Bionetic Bullit’s exclusieve combinatie van intense hydratatie, collageenregeneratie, vermindering van expressielijntjes en neutralisatie van huidbeschadigende vrije radicalen levert indrukwekkende resultaten op waardoor de huid er aanzienlijk steviger, stralender en jeugdiger uitziet.

Huidtype: Voor de normale huid, speciaal voor veeleisende en rijpere huid. Geschikt voor dames & heren vanaf 50+, Voor dames die in de (pre) menopauze zijn beland, is dit echt een musthave!

75 min / € 155,-

Chat openen
Hoe kan ik je helpen?