logo header le sa lon schoonheidssalon breda

RETINOLbehandelingen

*resultaat behaald in andere salon

MFR Multi Phase Rejuvenation 1-2-3

Deze behandeling is zeer geschikt voor iedereen die last heeft van een doffe huid of vlekkerige teint. Meer specifiek ook voor de huid die lijdt aan overmatige hyperpigmentatie, schade door de zon of een rokershuid. Deze retinolbehandeling helpt rimpels te verzachten, elasticiteit te verbeteren en zorgt voor een meer gelijkmatige huidskleur. Onze speciale algenmodellage zorgt er bovendien voor dat de huid tijdens de behandeling optimaal wordt gehydrateerd voor een mooie glans. 

Hydroxypinacolone-Retinoate is een van de nieuwste vormen van vitamine A, die een positief effect hebben op het gehele huidbeeld. 

Voor het beste resultaat adviseer ik een kuur van vier opeenvolgende behandelingen die, als de huidconditie dit toelaat, om de twee weken wordt herhaald.

Huidtype: Lichte acné, pigmentvlekken, huid met grove poriën en de rijpere huid. 

Contra indicatie: NIET voor rosacea of huid met open wonden, ernstige ontstekingen en acné.

Effect: Bevordert de vorming van nieuw collageen, stimuleert de celregeneratie en verfijnt de poriën, bestrijdt vrije radicalen, helpt pigmentvlekken en ouderdomsvlekken te bestrijden

60 min | € 125,-

MFR Multi Phase Rejuvenation & Bionetic Bullet -4

Dit is een combinatiebehandeling van de MFR Multi Phase Rejuvenation en de Bionetic Bullet.

Dit is de laatste behandeling in de kuur van 4 MFR Multi Phase Rejuvenation -behandelingen. Deze behandeling is zowel los als in kuurvorm te boeken mits de huidconditie dit toelaat. 

 

De revolutionaire Bionetic Bullet behandeling tilt de huid naar hoger niveau. Een activatieserum van epigenetische en Botox-achtige ingrediënten en zuiver veganistisch collageen type 3 van de hoogste kwaliteit is verwerkt tot een bullet. Het werkt intensief op fijne lijntjes, verticale rimpels en laat de huid er direct voller en steviger uitzien. Met de toevoeging van 96% zuivere zuurstof zal de huid langdurig stralen.

 

Huidtype: Lichte acné, pigmentvlekken, huid met grove poriën en de rijpere huid. 

Contra indicatie: NIET voor rosacea of huid met open wonden, ernstige ontstekingen en acné.

Effect: Huididentieke vegan type 3 collageen, anti-mimik peptide vermindert expressierimpels en pakt verticale rimpels aan, stimuleert de celregeneratie en verfijnt de poriën, bestrijdt vrije radicalen, helpt pigmentvlekken en ouderdomsvlekken te bestrijden

75 min | € 185,-

*resultaat behaald in andere salon
Chat openen
Hoe kan ik je helpen?