logo header le sa lon schoonheidssalon breda

gezichtsbehandeling

Blue line

blue line gezichtsbehandeling Breda

De Blue Line is verrijkt met probiotica en speciaal ontwikkeld voor jongeren en volwassenen met een gevoelige of problematische huid. Onze huid wordt in evenwicht gehouden door het microbioom. Als het microbioom van de huid verstoord is, kan dit leiden tot puistjes, roodheid en een verhoogde gevoeligheid van de huid. Eerst wordt de oorzaak van de huidproblemen weggenomen, daarna wordt de huid weer sterk en stralend. 

Protective & Repair Facial

Deze ontgiftende en regenererende behandeling zorgt voor het kalmeren en herstellen van een problematische huid. Ontstekingen worden tegengegaan en de behandeling zorgt voor een gelijkmatigere huidtextuur.

Huidtype: Te actieve problematische huid, gevoelige huid, onzuiverheden, acne, couperose

Effect: Detox en herstel

Duur: 45 min | Prijs € 60,-

 

Balance Skin Facial

Een intensief reinigende en hydraterende gezichtsbehandeling ontworpen om een onevenwichtige en problematische huid een complete detox te geven. De poriën worden diep gereinigd door het aanbrengen van zeer effectieve exfoliërende producten die de ideale basis vormen voor een optimale opname van het verzachtende en hydraterende Algen Masker. De huid wordt stevig, glad en gezond.

Huidtype: Jonge huid, problematische huid, gevoelige huid, onzuiverheden, acné, couperose

Effect: Hydrateert, kalmeert en beschermt.

Duur: 60 min | Prijs € 80 ,-

blue line gezichtsbehandeling
Chat openen
Hoe kan ik je helpen?