logo header le sa lon schoonheidssalon breda

Schoonheidssalon Breda Ulvenhout

Ontsnap uit de drukte van de stad...

Schoonheidssalon Breda Ulvenhout le sa lon

Zoek je een schoonheidssalon in Ulvenhout waar je een huidverbeterende en tevens een ontspannende en heerlijke behandeling krijgt? Le Sa Lon staat daar garant voor.

Ik ben gespecialiseerd in huidverbeteringen en zal er alles aan doen om de huid in balans te laten komen en weer helemaal te laten stralen. Zo voel jij je weer zelfverzekerd. Ik ga niet voor “quick fix”, maar richt me op langdurige huidverbetering waar je jarenlang plezier van hebt. Met iedere cliënt vindt een intake gesprek plaats om je wensen te bespreken en je eventuele vragen te beantwoorden. Tevens krijg je bij je eerste afspraak een professionele huidscan met de RS Lightskin.

Dit innovatief huidanalyse apparaat geeft je binnen 20 seconde een wetenschappelijk onderbouwde huidanalyse en analyseert de verschillende en dieperliggende huidlagen. Zo voorzie ik jou van een persoonlijk advies met passende producten voor jouw huidtype en een behandeling helemaal aangepast op jouw huid. Een unieke belevenis bij schoonheidssalon Breda Ulvenhout, Le Sa Lon.

Huidverbeterende bindweefselmassages

Le Sa Lon geeft ook huidverbeterende bindweefselmassages. Deze zijn uiteraard ook te combineren met de aanbevolen gezichtsbehandeling afgestemd op jouw huid. Je kunt bij schoonheidssalon Breda Ulvenhout Le Sa Lon ook terecht voor het in model brengen van je wenkbrauwen en wimpers. Wat denk je van henna brows of wimperextensions bijvoorbeeld?

Of wil je haarloos je vakantie in? Kijk dan eens voor een wax kuur. Ik werk met Skin’s. De wax van Skin’s is prettig om te ervaren, vrijwel pijnloos met een effectief en zacht resultaat. Deze wax is zeer vriendelijk voor je huid en kan al bij 1 millimeter haar toegepast worden. Skin’s wax heeft een korte behandeltijd, is zeer elastisch, lage temperatuur en makkelijk te verwijderen. Ervaar het zelf.

Schoonheidssalon Breda Ulvenhout
Schoonheidssalon Breda Ulvenhout lonneke routs

Op maar 10 minuten rijafstand van Ulvenhout of 10 minuten fietsen vind je Le Sa Lon, de schoonheidsspecialist van Breda Ulvenhout. Hier vind je rust en ontspanning. Boek nu een huidverbeterende gezichtsbehandeling bij Le Salon.

Chat openen
Hoe kan ik je helpen?