logo header le sa lon schoonheidssalon breda

Schoonheidssalon Breda Ginneken

Ontsnap uit de drukte van de stad...

Schoonheidssalon Breda Ginneken

Zoek je een schoonheidssalon in het Ginneken? Ik ben een gediplomeerd schoonheidsspecialiste met een mooie schoonheidssalon op 5 autominuten of 10 minuten fietsen van het Ginneken. De beauty salon Breda Ginneken Le Sa Lon ligt op een mooie locatie, waar je makkelijk kan parkeren en genieten van de rust in een landelijke omgeving.

Professionele huidanalyses

Ik heb oog voor persoonlijke aandacht en ga samen met jou werken aan een fantastisch mooie huid waar je jarenlang happy mee bent. Samen kijken we naar jouw wensen en maak ik een professionele huidanalyse met de RS Lightskin. Zo is het mogelijk om een meting en beoordeling te maken van onder andere fijne en grove poriën, algemene vlekken en plekjes, fijne lijntes en rimpels, huidtextuurverbetering, zonneschademeting en nog veel meer.

Craith Lab, het clean skincare merk waarmee ik werk kan al deze problemen aanpakken. Wil jij een mooie oogopslag en zoek jij een schoonheidssalon in het Ginneken die ook je wimpers en wenkbrauwen kan stylen? Dan zit je bij mij ook goed. Wenkbrauw lamination, wenkbrauwen stylen of verven, wimpers verven of zelfs extensions. Ik doe het allemaal. 

Schoonheidssalon Breda Ginneken
Schoonheidssalon Breda Ginneken

Ik blijf mezelf ontwikkelen doordat ik door het jaar heen vele cursussen en opleidingen volg. Zo heb ik me al gespecialiseerd in bindweefselmassage, welke ook zeer geschikt is voor huidverbetering. Een bindweefselmassage is een stevige massage in de diepere huidlagen. Hiermee stimuleer je het lichaam om sneller bindweefselcellen aan te maken wat weer zorgt voor een betere huidstructuur en een stevigere huid. Voor het beste resultaat doe je de bindweefselmassage in kuurverband. Tevens is de bindweefselmassage te combineren met de huidverbeterende gezichtsbehandelingen met de producten van Craith Lab. Mocht de bindweefselmassage niks voor jou zijn en wil je graag gaan voor de ultieme ontspanning, dan plan je gewoon een ontspanningsmassage.  

Boek nu een huidverbeterende gezichtsbehandeling, bindweefselmassage, waxbehandeling of wimper-en wenkbrauwstyling bij Le Sa Lon, de schoonheidssalon van Breda Ginneken.

Chat openen
Hoe kan ik je helpen?